merk erkend herstel

schadeherstel

uitdeuken

niet verzekerde schade

Autoruit vervangen

Schade aan een autoruit is niet alleen hinderlijk, maar ook zeer gevaarlijk! Het is dus van belang om dit spoedig te laten herstellen. In sommige gevallen is de schade zo groot of zit de breuk in uw gezichtsveld, dat de autoruit vervangen moet worden. Er zijn ook wettelijke eisen voor uw ruit. Zo kan het zijn dat uw auto afgekeurd wordt bij de APK.

Wij vervangen uw ruit zorgvuldig en veilig, middels onze geavanceerde apparatuur en technieken. Op het moment dat u bij ons uw autoruit laat vervangen bent u verzekerd van een levenslange garantie.

Ruitschade melden

Repareren op locatie

Voor het repareren van uw autoruit bent u niet verplicht om naar één van onze vestigingen te gaan. LET OP: Dit geldt niet voor het vervangen van een autoruit.

Door onze mobiele service kunnen we op locatie langskomen. U kunt hiervoor vragen naar de speciale voorwaarden. Het weer is van grote invloed of de reparatie op locatie uitgevoerd kan en mag worden. Mocht u ruitschade hebben dan kunt u deze online melden via onderstaande knop.

Schade melden

Autoruit vervangen met kwaliteit

Mocht uw ruit daadwerkelijk vervangen moeten worden, dan gebruiken wij uitsluiten de autoruiten die aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie voldoen. Dit betekent dat de nieuwe autoruit (minstens) dezelfde kwaliteit heeft als de originele autoruit. De autoruit die wij gebruiken voor vervanging van uw huidige ruit, komt van dezelfde leverancier die ook aan de autofabrikanten levert. De kwaliteit van de autoruit is dus gegarandeerd.

Specialist

Autoschadehuis is dé specialist als het gaat om ruitschade. Op een professionele manier wordt de autoruit vervangen als dit nodig is. In andere gevallen is het ook mogelijk om een reparatie aan de autoruit te ondergaan. Dit scheelt behoorlijk in de kosten en is mogelijk bij u op locatie.

Autoschadehuis

Autoschadehuis is gespecialiseerd in meer dan alleen ruitschade. U kun ook bij ons terecht op het moment dat u andere schade aan uw auto heeft opgelopen, door de jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat het schadeherstel alleen met kwaliteit gedaan wordt. Ook deze schade kunt u online aanmelden, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Schade melden