Ruitschade

Ruit schade kan variëren van een ster tot een breuk. Wij beoordelen of de ruit herstelt of vervangen moet worden.

Een autoruit vervangen

Schade aan een autoruit kan niet alleen hinderlijk zijn, maar ook gevaarlijk! Het is dus van groot belang om hier snel iets aan te doen. In sommige gevallen is de schade zo groot of zit de breuk in uw gezichtsveld, dat de autoruit vervangen moet worden. Er zijn ook wettelijke eisen voor uw ruit. Zo kan het zijn dat uw auto APK afgekeurd wordt als uw ruit niet in orde is.

Wij vervangen uw ruit met een speciale techniek, zodat dit op een veilige manier gebeurt. Op het moment dat u bij ons uw autoruit laat vervangen bent u verzekerd voor een levenslange garantie.

Repareren op locatie

Voor het repareren van uw autoruit bent u niet verplicht om naar één van onze vestigingen te gaan. Door onze mobiele service kunnen we op een locatie komen waar u maar wilt. U kunt hiervoor vragen naar de speciale voorwaarden. Het weer is van grote invloed of de reparatie op locatie uitgevoerd kan en mag worden. Mocht u schade hebben aan uw autoruit dan kunt u deze online melden

Vervangen van een ruit kan enkel op één van onze vestigingen.

 

Schade melden

 

Specialist

Autoschadehuis is dé specialist als het gaat om ruitschade. Op een professionele manier wordt de autoruit vervangen als dit nodig is. In andere gevallen is het ook mogelijk om een reparatie aan de autoruit te ondergaan. Dit scheelt behoorlijk in de kosten.

Autoruit vervangen met kwaliteit

Mocht uw auto daadwerkelijk vervangen moeten worden, dan gebruiken wij uitsluiten de autoruiten die aan de kwaliteitsnormen van de auto-industrie voldoen. Dit betekent dat de nieuwe autoruit dezelfde kwaliteit heeft als de originele autoruit. De autoruit die wij gebruiken voor vervanging van uw huidige ruit, komt van dezelfde leverancier die ook aan de autofabrikanten levert. De kwaliteit van de autoruit is dus gegarandeerd.

Autoschade

Autoschadehuis doet niet alleen aan ruitschade. U kun ook bij ons terecht op het moment dat u andere schade aan uw auto heeft opgelopen, door de jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat het schadeherstel alleen met kwaliteit gedaan wordt. Ook deze schade kunt u online aanmelden, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.