Parkeerdeukjes

Bij Autoschadehuis kunt u niet alleen terecht voor traditoneel schadeherstel waarbij, al dan niet met moderne reparatietechnieken, uw auto weer als voorheen hersteld wordt. U bent ook welkom voor het herstel van zogenaamde parkeerschades. Herstel waarbij veelal lichte beschadigingen met een speciale techniek en gereedschap vakkundig worden hersteld.

Uitdeuken zonder spuiten

De techniek die wij hiervoor gebruiken wordt veelal ‘uitdeuken zonder spuiten’ genoemd. Door middel van uitdeuken zonder spuiten kunnen kleine deukjes tot een grootte van een € 2,- muntstuk over het algemeen zonder lakbeschadigingen volledig verwijderd worden. Deze techniek is vooral handig bij het herstellen van parkeerdeukjes en hagelschade auto reparatie. In een aantal gevallen is het ook mogelijk om grotere beschadigingen op deze wijze te herstellen.

Online schade melden


Spotrepair (kleine lakbeschadigingen)

Spotrepair is een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van de lakschade liggen de kosten en tijd lager dankzij deze spuittechniek. Door middel van deze spuittechniek kunnen kleine lakbeschadigingen gemakkelijk verholpen worden. Na een spotrepair zult u dan ook niks meer terugzien van de lakschade.

Een spotrepair is niet toepasbaar op alle delen van het voertuig en is daarnaast gebonden aan een maximale oppervlakte. Informeer daarom even naar de schadeherstelmogelijkheden door op de knop te klikken, het formulier in te vullen en een foto bij te voegen. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Online schade melden

Online afspraak

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend herstel