Ruitreparatie en vervanging

Een sterretje of breuk in uw voorruit is niet alleen een lelijk gezicht, maar bovendien nog hinderlijk ook. Bij adequaat reageren is echter in 85% van alle gevallen de ruit nog te repareren. Het repareren van een ruit is in alle gevallen goedkoper dan een nieuwe ruit, tijdig reageren kan u dus een hoop geld besparen.

Autoschadehuis is dé specialist in autoruiten. Ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie op de door haar uitgevoerde autoruitherstelwerkzaamheden. Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Levenslange garantie

Dankzij ons deskundig personeel, optimale werkwijze en een door TNO getest optisch heldere reparatiehars kunnen wij u een levenslange garantie bieden op de sterreparatie. Naast reparaties in de werkplaats bieden wij u tevens een mobiele service, waardoor reparatie mogelijk is waar u maar wilt. Vraag hiervoor naar de speciale voorwaarden.

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto industrie. de gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. Wij bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Online afspraak

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend schadeherstel