Ruitreparatie en vervanging

Autoschadehuis is gespecialiseerd in ruitreparatie en -vervanging. In 85% van de gevallen weet Autoschadehuis een sterretje in de voorruit te repareren nog voordat ruitvervanging noodzakelijk is.

Autoruit reparatie

Autoschadehuis is dé specialist in autoruit reparatie. Ruitschade wordt bij ons vakkundig hersteld met levenslange garantie. Dankzij ons deskundig personeel, optimale werkwijze en een door TNO getest optisch heldere reparatiehars kunnen wij u een levenslange garantie bieden op de sterreparatie. Naast reparaties in de werkplaats bieden wij u tevens een mobiele service, waardoor reparatie mogelijk is waar u maar wilt. Vraag hiervoor naar de speciale voorwaarden.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade is een sterreparatie meestal zonder kosten. Als uw ruit vervangen moet worden dan betaalt u meestal een eigen risico. De hoogte van dit eigen risico verschilt per verzekeringsmaatschappij. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de bijkomende kosten. Bel ons dan ook gerust voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ruitschade melden

Autoruit vervangen

Indien wij uw autoruit vervangen, gebruiken we alleen autoruiten die zijn geproduceerd volgens de strenge kwaliteitsnormen van de auto-industrie. de gemonteerde ruiten hebben dus dezelfde kwaliteit als het origineel. We bestellen de autoruiten bij dezelfde leveranciers die ook leveren aan autofabrikanten, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. Uw autoruit vervangen is daarmee bij Autoschadehuis in goede handen.

Ruitschade melden

Online afspraak

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend schadeherstel