Autoschade herstel

Autoschade oplopen kan erg vervelend zijn. U wilt het liefst dat de autoschade herstel zo snel en zo professioneel mogelijk gebeurt. Dan bent u bij Autoschadehuis aan het goede adres. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in het vak als het gaat om het herstellen van autoschade. U kunt ons dan ook gerust een specialist noemen op dit gebied.

Afspraak maken voor herstel

Mocht u autoschade op hebben gelopen? Dan bent u van harte welkom om langs te komen en een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade.Wilt u dan uw “groene kaart” en “kentekenbewijs” meenemen?  Ook heeft u de mogelijkheid om uw schade online aan te geven, zodra u dit heeft gedaan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Schade melden

Autoschade herstel en kwaliteit

Een auto met schade moet zo goed mogelijk worden hersteld, door een professionele aanpak met diverse technieken is dat bij ons mogelijk. Door de jarenlange ervaring kunnen wij op een professionele en veiliger manier de autoschade repareren. Auto’s worden steeds complexer, waardoor het lastiger is om deze op een kwalitatieve manier te repareren. Door de specifieke kennis over de gerenommeerde merken zorgen wij voor een kwalitatieve reparatie van de schade.

Meerdere vestigingen

Wij beschikken over meerdere vestigingen, waar de auto’s gerepareerd worden. Zo kunt u altijd terecht bij ons voor een kwalitatief herstel van uw autoschade. Wij beschikken over 9 verschillende vestigingen en 2 verschillende servicepunten. Deze vestigingen zijn verspreid tussen Rotterdam en Beverwijk, maar zijn ook te vinden in het oosten in Bemmel.

Vind een schadehuis bij u in de buurt

Vragen stellen

Wilt u nu meer informatie hebben over de autoschade herstel en over onze aanpak? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. In het geval van schade kunt u altijd langskomen bij één van onze vestigingen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wilt u dan uw “groene kaart” en “kentekenbewijs” meenemen?

Neem contact op