Ruitreparatie en vervanging

Uitdeuken

Merk erkend herstel

Schadeherstel

Autoschade herstel

Autoschade oplopen is erg vervelend. U wilt het liefst dat het autoschade herstel zo snel en professioneel mogelijk gebeurt. Dan bent u bij Autoschadehuis aan het goede adres. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in het vak als het gaat om het herstellen van autoschade.

Afspraak maken voor herstel

Heeft u autoschade opgelopen, bijvoorbeeld:

  • Een deuk (of meerdere)
  • Ruitschade
  • Lakschade
  • Parkeerschade

Dan bent u van harte welkom om langs te komen en een afspraak te maken voor het herstellen van de autoschade. Het is mogelijk om uw schade online te melden door op de onderstaande knop te klikken. Zodra u dit heeft gedaan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Schade melden

Autoschade herstel en kwaliteit

Een auto met schade moet zo goed mogelijk worden hersteld, door een professionele aanpak met geavanceerde technieken is dat bij ons mogelijk. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij op een professionele wijze de autoschade repareren.

Meerdere vestigingen

Autoschadehuis heeft in Nederland meerdere vestigingen, waar wij autoschade herstellen. Zo kunt u altijd terecht bij ons voor een kwalitatief herstel van uw autoschade. Deze vestigingen zijn verspreid tussen Rotterdam en Beverwijk, maar zijn ook te vinden in het oosten in Bemmel.

Vind een schadehuis bij u in de buurt

Vragen over autoschade herstel?

Wilt u meer informatie over autoschade herstel en onze aanpak of tarieven? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen op een van onze locaties, volgens RIVM richtlijnen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Neem contact op

Indien u langs komt met schade, vragen wij u uw ‘groene kaart’ en ‘kentekenbewijs’ mee te nemen.