Niet verzekerde schade

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend herstel

Schadeherstel

Bij Autoschadehuis kunt u terecht voor al uw autoschadeherstel, zowel kleine als grote autoschade. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring en u kunt ons gerust de specialist noemen in het schadevak. Bij schade nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen op een van onze locaties. Wij regelen samen met u direct het herstel en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk de weg weer op kunt. Schade melden kan ook telefonisch of via het online formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u direct uw schade doorgeven? Druk dan op de knop hieronder en vul het formulier in!

Online schade melden


Schadespecialist

De auto wordt steeds complexer. Toegepaste materialen vragen om steeds betere technieken. Merkspecifieke kennis is daardoor steeds belangrijker geworden om schadeherstelwerkzaamheden op een veilige, geborgde en kwalitatief goede manier uit te voeren. Autoschadehuis draagt zorg voor schadeherstel aan vrijwel alle automerken. Daarbij behandelen wij autoschade ongeacht de ernst hiervan. Denk hierbij aan:

  • Blikschade
  • Auto uitdeuken
  • Lakschade herstellen
  • Ruitschade

Parkeerschade en kleine schade

Bij ons bent u ook van harte welkom met kleine deukjes, zogenaamde parkeerdeukjes. Deukjes tot een grootte van een € 2,- muntstuk uitdeuken zonder lakbeschadiging kunnen wij met een speciale techniek verwijderen. De auto uitdeuken is dan snel te realiseren!

Op onze vestiging in Beverwijk is elke eerste donderdag van de maand een speciale parkeerdeukjesdag.

Op onze vestiging in Katwijk is elke laatste woensdag van de maand ook een speciale parkeerdeukjesdag.

U kunt zonder afspraak langsrijden om de blikschade te laten herstellen. De kosten hiervoor zijn vanaf € 25,-. De reparatie is klaar terwijl u wacht. Een sterretje of breuk in uw autoruit wordt ook bij ons vakkundig hersteld met een levenslange garantie op de uitgevoerde autoruitherstelwerkzaamheden.

Online schade melden