Niet verzekerde schade

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend herstel

Schadeherstel

Autoschadehuis is al 40 jaar lang hét gespecialiseerde autoschadebedrijf. Met merk erkend schadeherstel voor meerdere merken zijn wij als schadeherstelbedrijf specialist in het schadevak. Meld uw schade aan voor schadeherstel via de onderstaande button of kom langs een van onze negen vestigingen.

Online schade melden


Schadespecialist

Auto’s worden steeds complexer. Een autoschadebedrijf met kennis over verschillende merken is belangrijk bij schadeherstel. Autoschadehuis is een merk erkend schadeherstelbedrijf voor verschillende merken, maar ook voor andere merken wordt schadeherstel uitgevoerd.


Parkeerschade en kleine schade

U bent van harte welkom bij Autoschadehuis om parkeerdeuken tot een grootte van een €2,- muntstuk uit te laten deuken. Wij deuken uw auto uit terwijl u wacht. Daarnaast kunt u zonder afspraak langsrijden om blikschade te laten herstellen. Ook hiervoor geldt: reparatie terwijl u wacht. Dat is Autoschadehuis!

Online schade melden


Schade zelf betalen

Dekt uw verzekering de kosten niet, of wilt u de schade zelf betalen? In sommige gevallen is dit aantrekkelijker, omdat u in dat geval geen aanspraak maakt op uw no-claim. Ook in dat geval bent u welkom bij ons schadeherstelbedrijf. We doen dan een passend voorstel voor het schade zelf betalen.

Auto uitdeuken