Niet verzekerde schade

Parkeerdeukjes

Ruitreparatie en vervanging

Merk erkend herstel

Schadeherstel

Bij Autoschadehuis kunt u terecht voor al uw schadeherstel, kleine en grote autoschade. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring en u kunt ons de specialist noemen in het schadevak.

Bij schade nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Wij maken dan direct een afspraak voor herstel. Ook kunt u online uw schade melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De auto wordt steeds complexer. Toegepaste materialen vragen om vernieuwde technieken. Merkspecifieke kennis is steeds belangrijker om schadeherstelwerkzaamheden op een veilige, geborgde en kwalitatief goede manier uit te voeren.

Bij ons bent u ook van harte welkom met kleine deukjes, zogenaamde parkeerdeukjes. Deukjes tot een grootte van een € 2,- muntstuk zonder lakbeschadiging kunnen wij met een speciale techniek verwijderen.
Op onze vestiging in Beverwijk is elke eerste donderdag van de maand een speciale parkeerdeukjesdag. U kunt zonder afspraak langsrijden om de parkeerdeuk te laten herstellen. De kosten hiervoor zijn vanaf € 25,-. De reparatie is klaar terwijl u wacht.

Een sterretje of breuk in uw autoruit wordt ook bij ons vakkundig hersteld met een levenslange garantie op de uitgevoerde autoruitherstelwerkzaamheden.